Ženy, které se líčí a ženy, které ne, mají mezi sebou odedávna rozpory v názorech na to, co je krásné a co ne.
Přírodní krása je určitě nezaměnitelná a měli bychom ji vyzdvihat, co nejvýše to jde. Jenže bohužel, některé ženy a dívky se necítí dobře ve vlastní kůži. Může to být například problematickou pletí v podobě akné, suché pokožky nebo jim třeba připadá, že mají nehezké obočí, neviditelné řasy a tak dále. Důvodů proč se cítí špatně, může být mnoho. No a jak už je asi zřejmé, řešení nachází v líčení, které zakryje problematickou pleť, vytvaruje obočí do požadovaného tvaru, zviditelní řasy, zdůrazní plnost jejich rtů a další. Při pohledu do zrcadla se pak namalovaná cítí spokojená sama se sebou a celkově je sebevědomější.
obličej a ruka od barev
Jenže pak přijde jiná zástupkyně něžnějšího pohlaví, která se nikdy nelíčila, nedělá jí problém jít na veřejnost naprosto nenamalovaná a jen nechápe, proč ty ostatní vypadají v některých případech, jako by na sobě měly masku v podobě make-upu. Zároveň ale tyto dámy nikdy neměly tolik problémů, milují svůj vzhled takový, jaký jim byl dán, a nikdy nezažily pocit toho, že se na ně okolí dívá jako na někoho nepěkného.
malování rtů
V obou případech je smítko pravdy a potřeby se nad něčím zamyslet. Pokud se žena cítí spatně, ať už z jakéhokoliv důvodu se svým obličejem a pomáhá jí make-up, nemělo by se jí bránit, zároveň je ale třeba, aby pracovala na tom, mít sama sebe ráda takovou, jaká doopravdy je a nestydět se sama za sebe, protože se to negativně odráží na jejím sebevědomí. Navíc to, že si některá o sobě myslí, jak není škaredá, ještě neznamená, že ji tak vidí i její okolí. Často se totiž může stát, že ostatní ji vidí jako nádhernou bytost, zatímco ona sebe jako ošklivku.
Pokud máte ve svém okolí nějakou kamarádku nebo Vy sama si připadáte nedokonalá ve svém vzhledu, připomeňte přítelkyni nebo sama sobě, aby se koukla do zrcadla. Našla na sobě věci, které se jí líbí a na které je pyšná a na ty se soustředila. Navíc, ač si to někdo nechce přiznat nebo si to vůbec neuvědomuje, atraktivita není úplně tak o vzhledu, jako o tom, co z každé z nás vyzařuje. Pokud je to nechuť sama nad sebou, okolí si toho všimne a bude z Vás cítit negativní energii. Ovšem pokud budete hýřit zdravým sebevědomím a budete se cítit přitažlivá a hezká, všichni okolo to ucítí a budou se s osobou, jakou jste vy spřátelit a dát se do řeči.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup