Byli jste někdy v Třeboni? Pokud ano, možná si vybavíte, že město je proslulé nejen rybníkářstvím, nýbrž i lázeňstvím. Třeboňsko totiž poskytuje dostatek rašeliny na bahenní zábaly a léčbu pohybového ústrojí a vy si tu můžete dopřát lázeňské procedury v lázních Aurora a Berta. Jméno Berta se také objevilo v sortimentu mobilních domů. Lavaro House Berta. Tímto vám chceme naznačit, že si můžete vytvořit lázeňskou zónu i doma.

bydlení v mobilním domě

Mobilní domy

Mobilní dřevostavba Lavaro House Berta Lavarohouse.cz je určena pro celoroční bydlení. Velikost půdorysu objektu odpovídá přibližně dvoupokojovému bytu, přičemž dům je stylově zařízen a vybaven kuchyňskou linkou, koupelnou, toaletou, spotřebiči a nábytkem, laděným včetně malby do bílé barvy. Bílý vnitřek domu dobře odráží světlo a vytváří dojem většího prostoru a zároveň útulných místností, takže si tu nebudete připadat stísněně.

Budete-li stavět mobilní objekt v rekreační lokalitě, nebude nutné stavební povolení a můžete jím nahradit např. stávající nevyhovující dřevěnou chatu. Tím vám chceme také naznačit, že velkou roli hraje i pozemek, kde dům bude stát. Využijte proto výhodu, kterou máte, a sice k dispozici dům za rozumnou cenu, bez nutnosti nákladné údržby, s možností vytápění https://heatflow.cz/ dřevem a hlavně v lokalitě, kde se vám bude líbit.

zámek v Třeboni

Mnoho stavebních pozemků určených pro klasické stavby rodinných domů se totiž prodává v nezajímavých lokalitách a mnohem lepší volbou je chatová oblast u lesa s krásným výhledem, kde sice není mobilní dům kolaudovaný, ale jsou situace, kdy kolaudaci k ničemu nepotřebujete.

Pobyt na Třeboňsku

Třeboňsko patří k nejkrásnějším částem naší země a právě zde je celá řada velmi působivých míst, kde by se dal umístit mobilní, celoročně obyvatelný dům. Vystačíte tu pouze s přípojkou elektřiny a s vlastní studnou, a objevíte-li zajímavý pozemek na prodej se starou chatou nebo nezastavěný, může to být pro vás dobrá volba.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup